21.3 C
Campulung Muscel
02/07/2022

Încă un elev a fost eliminat după ce a încercat să copieze la Bacalaureat

Astăzi, 22 iunie 2022, s-a desfăşurat cea de a treia probă scrisă a examenului naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022, proba la alegere a profilului şi specializării.

În cele 16 centre de examen din judeţul Argeş au fost prezenţi 3.942 candidaţi din totalul de 4.024 absolvenţi înscrişi.

Subiectele şi baremul de corectare vor fi publicate la ora 15.00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.

La proba de astăzi, un candidat din promoţia anterioară a fost eliminat pentru tentativă de fraudă de la Centrul de examen de la Liceul Tehnologic „Dacia”, Piteşti.

Pentru candidaţii din judeţul Argeş, aceasta a fost ultima probă scrisă din sesiunea iunie-iulie a examenului naţional de Bacalaureat 2022, având în vedere faptul că în judeţul nostru nu există candidaţi care să susţină probă scrisă la Limba şi Literatura Maternă, planificată la nivel naţional pentru data de 23 iunie 2022.

În conformitate cu prevederile art. 5 şi ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), afişarea rezultatelor se efectuează prin anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului.

Primele rezultate vor fi afişate luni, 27 iunie 2022, până la ora 12.00.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!