18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Miercurea viitoare, „Gala Fotbalului Argeşean”

Miercurea viitoare, pe 29 iunie 2022, începând cu ora 17.00, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti va avea loc „Gala Fotbalului Argeşean”, unde se vor acorda premiile competiţiilor organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş.
În aceeaşi zi, dar de la ora 18.00, se va disputa Finala Cupei României, Faza Judeţeană, unde se vor întâlni CS Rucăr şi ACS Inter Câmpulung. În Liga a V-a, ACS Miroşi a terminat pe primul loc Seria Sud, cu 62 de puncte, cu un golaveraj de 91 de goluri marcate şi 23 goluri primite; FC Star Sport Argeş este campioana Seriei Centru, cu 65 de puncte şi un golaveraj de 97 de goluri marcate şi 59 de goluri primite; iar ACS Vulturii Vultureşti este pe primul loc al Seriei Nord, cu 55 de puncte şi un golaveraj de 78 de goluri marcate şi 33 de goluri primite.
CS Rucăr este campioana Ligii a IV-a Argeş şi va fi reprezentanta judeţului la barajul de promovare pentru Liga a III-a. Echipa din Rucăr a terminat pe primul loc cu 73 de puncte şi un golajeraj de 127 de goluri marcate şi 26 goluri primite. Ea va juca meciul de baraj cu Dunărea Calafat.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!