18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Sâmbătă, al doilea meci de baraj pentru promovarea CS Rucăr în Liga a III-a

CS Rucăr este campioana Ligii a IV-a Argeş şi va fi reprezentanta judeţului la barajul de promovare pentru Liga a III-a. Echipa din Rucăr a terminat pe primul loc cu 73 de puncte şi un golaveraj de 127 de goluri marcate şi 26 goluri primite.
Sâmbătă, 18 iunie, pe Stadionul „Dunărea Calafat”, de la ora 18.00, s-a derulat primul meci de baraj pentru promovarea în liga a III-a dintre Dunărea Calafat şi CS Rucăr. Rucărenii au terminat la egalitate, 1 la 1, făcând un pas important pentru accederea în al treilea eşalon valoric. Calafatul a deschis scorul în prin Afrem, în minutul 36, însă Rucărul a restabilit egalitatea în minutul 47 prin Bogdan Marinescu. Antrenorul Vali Cocoş a început meciul în următoarea formulă: Vălimăreanu – Nica, Ciorciovel, Bălan, Slăninoiu – Pătrănoiu, Dobre, Ştefan Ghiţă, Giorgian Jenaru, Gabriel Jenaru – Marinescu. După pauză au mai intrat Dascălu, Luca şi Turcin.
Returul barajului se va disputa sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal Câmpulung.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!