23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Oncologiei îi lipseşte doar avizul de la DSP. În rest, are toate dotările asigurate pentru a se deschide pentru pacienţi

Cele două investiţii mari de la Spitalul Câmpulung sunt într-un stadiu final, atât Sterilizarea, cât şi Oncologia. Procesul de transformare a Secţiei Oncologie a intrat pe ultima sută de metri şi, în curând, se va deschide pentru pacienţii care, din nefericire, au nevoie de astfel de servicii medicale. Clădirea are toate dotările asigurate, ce mai lipseşte este avizul de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş.

Tot în domeniul medical, Elena Lasconi intenţionează ca, după modelul aplicat la Pediatrie, unde lucrarea de modernizare a fost realizată de Comunitatea „La Primul Bebe”, să fie puse la punct şi alte secţii ale spitalului. „Vreau să mă mobilizez şi să facem, printr-o fundaţie – am contactat mai multe fundaţii -, aşa cum am procedat la Pediatrie, să renovăm Ginecologia, Neonatologia şi Unitatea Primiri Urgenţe.”, sunt alte planuri ale şefei Executivului.

Şi la Policlinică procesul de modernizare continuă, după execuţia unei recepţii atât de aspectuoase, încât face o frapantă notă discordantă cu restul clădirii. Aici se lucrează la Pediatrie şi Laboratorul de recoltare a probelor pentru analize. „Pentru lift s-a realizat cadrul metalic. Va fi gata şi liftul.”, a precizat primăriţa.

Elena Lasconi a afirmat că va fi rezolvată problema existentă la Policlinică, unde programările şi primirea pacienţilor sunt asigurate de către o singură persoană. „Astăzi (n.r. joi, 16 iunie 2022), am vorbit cu domnul Alexe, care, începând de mâine (n.r. vineri, 17 iunie 2022), va fi managerul Spitalului, şi i-am spus foarte clar că este nevoie de două persoane, obligatoriu, pentru că, atunci când este multă lume, doamna nu mai poate să răspundă la telefon.”, a adăugat primăriţa.

În afară de cerinţa suplimentării cu o persoană a activităţii de la recepţie, Elena Lasconi i-a mai cerut lui Nicolaie Alexe să asigure un administrator al Policlinicii. „Este foarte important ca cineva să arunce un ochi, la fiecare oră, după ce femeile de serviciu fac curăţenie, pentru că îmi doresc să fie tot timpul curat. Ca într-o Policlinică civilizată. Cred că, de săptămâna viitoare, va fi cineva cu titlu permanent.”, a mai spus aceasta. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!