27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

O fată de 15 ani, din Aninoasa, victimă a accidentului de la Godeni, are nevoie de sânge. Puteţi dona la Centrul de Transfuzii de la Policlinica Câmpulung

Pe 18 august, pe DN 73C, în comuna Godeni a avut loc un cumplit incident rutier. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un camion. O femeie a decedat, şoferul şi alte două ocupante ale autoturismului, au fost scoase de echipajul de descarcerare şi au fost transportate la spital. A fost vorba de două minore, în vârstă de 15, respectiv 10 ani.

Din nefericire, fata de 15 ani este internată în stare gravă la un spital din Capitală, şi are mare nevoie de sânge. În acest sens, administraţia de la Aninoasa, de unde este familia implicată în accident, a lansat un apel pentru localnici, şi nu numai, să doneze sânge. Sătenilor din Aninoasa, care vor să ajute, le va fi asigurat transportul până la Policlinica Câmpulung, unde este centrul de transfuzie. Dar, sunt rugaţi şi ceilalţi musceleni, mai ales cei care au grupa sanguină A2 RH pozitiv să facă acest lucru.

„Mare nevoie de SÂNGE! Vin la dumneavoastră cu un apel umanitar. Avem rugămintea de a dona sânge, GRUPA A2 RH pozitiv, pentru Ioana Adriana Crâmpiţă, în vârstă de 15 ani, din comuna Aninoasa, care a suferit un tragic accident, miercuri seara, pe dealul Godeni, de pe DN 73 C, fiind internată în stare gravă la Spitalul „Victor Gomoiu” din Bucureşti. Luni dimineaţă, donatorilor din comuna Aninoasa, cât şi din comunele limitrofe, Primăria le oferă transport până la Centrul de Transfuzie din Policlinica Câmpulung. Plecarea va fi în jurul orei 7.30. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0751.182.399. Fii responsabil! Preţuieşte viaţa! Donează!”, a fost mesajul primarului de la Aninoasa, Marius Manole.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!