11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Simona Bucura Oprescu: „Astăzi este o sărbătoare a demnităţii neamului românesc!”

Ziua Înălţării Domnului a devenit de multă vreme o sărbătoare a eroilor neamului românesc „purtător de Cruce şi iubitor de Înviere”.

Cinstind memoria marilor noştri înaintaşi, facem dovada că jertfa lor nu a fost în zadar, înţelegând că demnitatea la care a ajuns astăzi poporul nostru se recunoaşte în adâncurile fiinţei sale naţionale, acolo unde-i sunt izvoarele.

„Astăzi, în ziua de Înălţarea Domnului, am participat, alături de deputatul Nicolae Pavelescu şi alţi colegi la ceremoniile militare şi religioase desfăşurate în Mioveni, gazdă primitoare fiindu-ne primarul Ion Georgescu. Eroii sunt pentru generaţia de astăzi un simbol al luptei pentru libertate, al speranţei într-o viaţă demnă, al visului pentru care merită să lupţi până la capăt. Astăzi este o sărbătoare a demnităţii neamului românesc, cum bine a statuat Biserica Ortodoxă Română. Recunoştinţă eternă eroilor României! Hristos S-a Înălţat!”, a fost mesajul deputatului Simona Bucura Oprescu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!