11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

Localnicii s-au distrat pe cinste la Balul de Paşte de la Schitu Goleşti

După doi ani de interdicţii, din cauza pandemiei de COVID, s-au reluat petrecerile în mediul rural, dedicate Sărbătorilor Pascale.

Renovat „ca la carte”, Căminul Cultural Schitu Goleşti, modern, luminos, a găzduit, luni, 25 aprilie, Balul de Paşte, un spectacol folcloric interactiv, cu formaţii şi ansambluri din zona Muscelului.

Manifestarea cultural-artistică, dar şi de păstrare a obiceiurilor, a cântecului şi jocurilor populare au adunat zeci de localnici, care au venit îmbrăcaţi în costume populare, aşa cum a fost şi recomandarea primarului Vasile Tudorel Miriţă, când a anunţat evenimentul.

Au urcat pe scena Căminului Cultural Schitu Goleşti Grupul Vocal „Doruri Muscelene”, Ansamblul „Carpaţi”, Grupul Vocal Folcloric „Muguraşii de la Schitu”, Ansamblul de Dansuri „Hora” şi Formaţia „Marinică Piţigoi”.

Balul a fost cu intrarea gratuită, a început la ora 17.00 şi a ţinut până spre miezul nopţii, „ca în vremurile bune”, cum au spus unii localnici.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!