10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Proprietarul casei din Schei, cu frizeria, şi-a retras gardul ca să poată trece mămicile cu copiii în cărucioare

Cu aproximativ o lună în urmă, proprietarul spaţiului de pe strada Negru Vodă, în care funcţionează o frizerie, chiar lângă unul dintre semafoarele din Schei, a semnalat autorităţilor locale că trotuarul de lângă casa lui este foarte îngust, iar mămicile cu cărucioare nu au loc să treacă.
De vină ar fi fost stâlpul care susţine semaforul de pe strada Negru Vodă, în dreptul casei cu numărul 260, care a fost „plantat” chiar în mijlocul spaţiului pentru pietoni.
După ce a transmis această rugăminte către primăriţa Elena Lasconi, tot domnul cu frizeria a găsit şi soluţia: a retras câţiva zeci de centimetri gardul. În dreptul stâlpului, a renunţat la unghiul pe care-l făcea împrejmuirea şi a unit cele două palene, eliberându-se astfel un „triunghi”, suficient ca să treacă în siguranţă mămicile cu cărucioare.
Dacă acest inconvenient a fost remediat, ADP va amenaja şi coborârea de pe acest tronson de trotuar spre pastila de aşteptate din mijlocul intersecţie. Va fi scoasă o porţiune din bordură şi va fi creată panta, astfel încât să nu încurce circulaţia rutieră.
Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!