10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

La Rotunda, pe strada Erou Costel Constantinescu, vor fi amenajate 59 de locuri de parcare

În 2022, autorităţile se vor concentra pe execuţia parcărilor de reşedinţă acolo unde s-au demolat garajele, în afara celor cinci spaţii verzi aflate momentan în procedura de licitaţie. Una dintre acestea este strada Erou Constantinescu, unde vor fi amenajate 59 de locuri de parcare. 48 într-o parte, 11 în altă parte, pe cele două terenuri eliberate de garajele desfiinţate de câmpulungenii din această parte a oraşului. Strada va fi lăţită, iar locurile de parcare vor fi executate în spic, pe patru rânduri. „Am păstrat limita de proprietate, ca să n-am discuţii cu nimeni, pe nicio parte. A fost foarte mult material de scos, pentru că aici au fost numai fundaţii de beton. Unde va fi parcată ultima maşină (n.r. lângă stradă) va fi un scuar de protecţie. Am chemat Edilul, care a desfundat cele două guri de canal.”, povestea Bogdan Pătru, directorul ADP Câmpulung.

Parcările care se pregătesc sunt învecinate viitoarei „Pieţe Neacşu” – o parte din conceptul „Piaţa Neacşu, care include şase zone – şi anume Rotunda, incluzând toată zona înconjurătoare complexului comercial. Iar cele două blocuri învecinate investiţiei, pe dreapta cum mergi spre Turn, vor face obiectul unui proiect depus în cadrul programului de anvelopare cu fonduri UE, în ideea ca toată zona să arate bine. „Tot ce înseamnă bugetul ADP-ului pe partea de funcţionare îl băgăm pe parcări, plus urgenţele.”, mai spunea Bogdan Pătru.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!