11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Primele asfaltări ale ADP: parcările şi strada Mihai Eminescu. La vară, intră în reparaţii podul de la Chimic

Lucrările de asfaltare din 2022, din programul ADP, încep cu parcările de pe strada Emil Gârleanu, amenajate pe amplasamentele unor garaje demolate, în vecinătatea blocului 17 şi peste drum de blocul Electrica. În acest moment, cele două spaţii au fost nivelate, acoperite cu calcar şi mărginite cu bordură.

Dintre arterele câmpulungene, cu siguranţă, vor fi reabilitate podul de la Chimic şi o bucată din strada Istrate Rizeanu, până la intersecţia cu fosta brutărie, şi strada Mihai Eminescu, în care şoferii îşi rup maşinile de distrusă ce este. Singura oprelişte în cazul străduţei care leagă centrul de Constantin Brâncoveanu, pe lângă Biserica Catolică, este probabilitatea suprapunerii lucrării de amenajare a Bulevardului „Pardon” cu intenţia ADP de turnare a covorului asfaltic pe strada Mihai Eminescu. Odată verificarea făcută, prin punerea de acord cu constructorul, ca să se stabilească cert cât repară el, cât repară ADP, se toarnă asfaltul pe această bretea cu tranzit ca la balamuc.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!