11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

12 martie – Moment de Solidaritate pentru Ucraina, în Piaţa Primăriei

Finalul acestei săptămâni va fi marcat printr-o acţiune de susţinere a victimelor războiului din Ucraina, care, de aproape două săptămâni, a îngrozit o lume întreagă cu pierderile inutile de vieţi omeneşti şi distrugerile cauzate în localităţile atacate. Apelul a fost lansat de primăriţa Elena Lasconi, ale cărei intenţii nu se limitează la prezenţa câmpulungenilor în Piaţa Primăriei, locul în care locuitorii municipiului sunt chemaţi pentru a se manifesta solidar cu vecinii noştri afectaţi de conflictul militar în desfăşurare. Va fi mai mult decât o acţiune statică, pentru că publicul va avea parte de momente asigurate de Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”, dar mai multe amănunte vom oferi pe măsură ce ne vom apropia de ziua programată pentru eveniment.

„Dragi câmpulungeni, vă invit sâmbătă, 12 martie, ora 19.00, în Piaţa Primăriei, pentru a ne arăta solidaritatea cu Ucraina, alături de sute de oraşe din ţară şi de peste hotare.

Astfel, ne alăturăm demersului inițiat de domnul Dario Nardella, preşedintele Eurocities şi primarul Florenţei, demers susţinut de Asociaţia Municipiilor din România, din care face parte Câmpulungul.

Ideea este să ne strângem cât mai mulţi în faţa Primăriei pentru a ne exprima susţinerea faţă de Ucraina. Vă încurajez să postaţi cât mai multe fotografii pe reţelele de socializare, folosind hashtag-ul comun: #CitiesWithUkraine. Deja oraşele Bologna, Braga, Florenţa, Milano, Marsilia, Nisa, Rotterdam, precum şi Roma s-au alăturat pentru a susţine acest apel.

Eu o să fiu acolo şi vă aştept cu drag în număr cât mai mare!”, este îndemnul primarului Elena Lasconi de a veni într-un număr care să conteze, sâmbătă, 12 martie, la ora 19.00, în Piaţa Primăriei. „E.M.”    

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!