11 C
Campulung Muscel
23/05/2024

„Uniţi suntem mai puternici”, campania de ajutorare pentru ucraineni, demarată de elevii de la „Carol I”

Elevii şi profesorii Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” s-au mobilizat exemplar pentru susţinerea refugiaţilor din Ucraina şi au strâns ajutoare pentru semenii aflaţi în nevoi. Zeci de pachete au fost duse la centrul de colectare de la Primărie Câmpulung, care au fost încărcate în TIR-ul care a plecat săptămâna trecută spre graniţa cu Ucraina.

„Mai mult ca niciodată, în aceste zile dramatice, toţi trăim sentimentul iubirii aproapelui. Ne-am dat seama că nu suntem români, ucraineni, ci doar OAMENI. Elevii şi profesorii Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” au răspuns strigătului de ajutor şi au transmis celor aflaţi în necaz că nu sunt singuri. Acum mai mult ca niciodată am simţit ce înseamnă solidaritatea. Felicitări tuturor celor care s-au mobilizat într-un timp atât de scurt şi au strâns tot ceea ce au crezut că le-ar fi de folos celor greu încercaţi în aceste zile. Toate produsele au fost duse la centrul de colectare de la Primăria Câmpulung. Uniţi suntem puternici!”, au scris caroliştii pe pagina de Facebook.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!