-0.4 C
Campulung Muscel
10/12/2023

Perianu şi PNL au făcut destul rău Câmpulungului! Dacă prefectul nu face recurs, lucrarea la bulevard se reia la primăvară

Astăzi, 10 februarie 2023, Tribunalul Argeş a dat câştig de cauză Câmpulungului în procesul politic al Bulevardului „Pardon”, iniţiat de prefectul PNL Radu Perianu. După opt termene care au ţinut pe loc un şantier aflat în ultima fază a lucrării, fondul s-a încheiat. Nu şi litigiul, şeful Prefecturii putând să atace hotărârea pronunţată astăzi, situaţie în care suferinţa Câmpulungului, cauzată de un atac politic la adresa primarului, s-ar lungi. Dacă Perianu se opreşte în acest punct, fiind suficient răul făcut Câmpulungului, lucrarea s-ar putea relua la primăvară şi finaliza în două luni. Prin demersul în instanţă, şeful Prefecturii a cerut anularea autorizaţiei de construire a Bulevardului „Pardon”, eliberată în mandatul lui Liviu Ţâroiu.

  • Elena Lasconi: „Este un proces împotriva Câmpulungului, nu împotriva primarului”

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş în contradictoriu cu pârâtul Primarul municipiului Câmpulung şi intervenient în interesul pârâtului U.A.T. Municipiul Câmpulung. Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de U.A.T. Municipiul Câmpulung. Obligă reclamantul la plata sumei de 4.000 lei către intervenientul accesoriu, cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Argeş.”, este rezumatul Hotărârii nr.99/10 februarie 2023 publicat pe portalul Tribunalului Argeş.

Prefectul a pierdut pe fond acţiunea prin care a urmărit să lase fără autorizaţie de construire investiţia de la Bulevardul „Pardon”. Dacă are puţină consideraţie pentru cetăţenii Câmpulungului, Radu Perianu încheie disputa în acest punct şi lasă Primăria să-şi vadă de treabă.

Asta i-a cerut şi primăriţa Elena Lasconi la conferinţa de presă de la prânz, în cadrul căreia a anunţat verdictul Tribunalului Argeş. „Am câştigat în primă instanţă procesul legat de Bulevardul „Pardon”. Eu zic că binele învinge. Îi cer prefectului, care nu-şi dă seama ce om mic este şi care, dacă nu va mai fi în politică, n-o să mai ştie nimeni de el, să nu mai continue chinul câmpulungenilor. El poate să facă recurs şi sunt sigură că în mintea lui este să facă asta. V-am spus încă de la început că am încredere în instanţă. Toată această manevră a fost făcută de prefectul PNL, mână în mână cu PNL Câmpulung, pentru că toţi ştiau că asta urmează. Este un proces făcut împotriva Câmpulungului, nu împotriva primarului. Sunt absolut sigură că, dacă prefectul continuă să facă recurs, vom câştiga procesul.”, a declarat primăriţa Elena Lasconi.

  • „Perianu, opreşte-te! Nu mai face rău Câmpulungului!”

„Vreau să-i asigur pe câmpulungeni că aceste lucruri nu vor rămâne neplătite de prefect. Sper ca cei 4.000 de lei pe care trebuie să ni-i dea acum, cu titlu de cheltuieli de judecată, să-i dea din buzunarul lui, şi nu din fondurile Prefecturii, care sunt bani din buzunarul meu, al dumneavoastră, al câmpulungenilor. Ca voi să vă folosiţi de instituţiile statului şi să faceţi rău acestei ţări. Mă încearcă momente de mare bucurie, dar şi de furie. Simt cu toată fiinţa mea că putem schimba ceva şi putem face lucruri bune pentru Câmpulung. Aşa că… aş vrea să-ţi uit numele, Perianu! Opreşte-te! Nu mai face rău Câmpulungului!”, i-a cerut primăriţa Elena Lasconi prefectului.

Magda BĂNCESCU

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!