21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Polițiștii argeșeni au aplicat 195 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Argeș, au fost continuate acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii argeșeni au verificat 1.308 persoane și 125 de societăți comerciale. Au fost aplicate 195 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.030 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală. Două persoane, care nu au respectat măsura izolării la adresa declarată către DSP, au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei.

Jandarmii argeșeni au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2500 lei, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în conformitate cu prevederile legale. Pompierii argeșeni au verificat 14 societăți comerciale și 11 persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 10 persoane au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală și au primit avertismente, iar o persoană a primit o amendă în valoare de 500 lei.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!