1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Marţi, Concert de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou

Casa de Cultură „Tudor Muşatescu”, în colaborare cu Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu” şi Cercul Militar Câmpulung, organizează marţi, 2 decembrie 2016, de la ora 17.30, în sala de spectacole a Clubului ARO, a treia ediţie a Concertului de Colinde, Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou. 

Vor participa numeroase grupuri de colindători: Grupul Vocal Folcloric Bărbătesc „Doruri Muscelene” din Mihăeşti, condus de profesorul Liviu Iana; Grupul Vocal Folcloric Bărbătesc „Haiducii Vlădicii” din Topoloveni, îndrumat de profesorul Graţian Bădescu; Grupul de colindători „Colind” al Casei de Cultură „Tudor Muşatescu”, condus de teologul Liviu Cioacă; Grupul de colindători al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, coordonat de plt.maj. Luigi Toma; Grupul Vocal Folcloric „Mioriţa” din Poienarii de Muscel, condus de Samoil Sârboiu; Grupul de colindători „Plaiuri Muscelene” al Casei de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”, coordonat de Puiu Tarbă şi Rodica Voicu; grupul de colindători al Seminarului Teologic „Iustin Patriarhul”, condus de preotul profesor Daniel Oprescu; Grupul de colindători „Brezia” din Rucăr, coordonat de profesorul Tudor Vlad; Grupul de colindători „Roscovoitorii” din Dragoslavele, condus de preotul Gheorghe Cârstina. Intrarea este liberă. 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!