11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Recepţia Policlinicii arată cum nu au visat vreodată pacienţii unei instituţii medicale nereparate de 49 de ani

Nu va mai dura mult până când pacienţii Policlinicii Câmpulung vor avea parte de o imagine total schimbată a intrării în clădire, graţie unei recepţii noi, moderne, cum n-au visat vreodată beneficiarii. La prezentarea bugetului acestui an, Elena Lasconi a expus imaginea viitorului punct de Relaţii cu Publicul al Policlinicii, care arată foarte bine. Investiţia de până acum şi ceea ce se face în continuare sunt plătite cu bani exclusiv obţinuţi din sponsorizări, neputând fi angrenate resursele locale într-un proiect desfăşurat într-o clădire cu proprietate „combinată”: 80% publică, 20% privată.

„Sunt primul primar din Câmpulung care a avut aplecare către Policlinică. Aici este un proiect pentru care nu am plătit niciun leu. Este un proiect făcut de Alex Cotoanţă, care a făcut foarte multe gratis şi din suflet. Am văzut că a fost implicat cu tot sufletul. Eu aşa vreau să arate recepţia. Şi aşa va arăta. Acum arată ca Doamne, iartă-mă! Acum e ceva de vise rele! Nu se poate descrie. Dar aşa va arăta după ce voi face rost de suficient de mulţi bani din sponsorizare. Până acum, am făcut rost de 400.000 lei. Mai avem încă 180.000 lei, care au intrat la A.S.C.M. Chiar ne ocupăm, împreună şi cu Alex, să căutăm o soluţie să facem recepţia. Şi să vedem ce mai putem să facem, pentru că trebuie să continuăm, să mergem în sus şi trebuie să contribuie şi ceilalţi. Noi avem 80% din Policlinică. Noi am făcut, practic, ce este al nostru. Dar ar trebui să contribuie şi ceilalţi.”, a precizat Elena Lasconi.

Tot printr-o sponsorizare, de data aceasta, de la Holcim, a fost cumpărat liftul. De fapt, Holcim s-a ocupat de achiziţia lui, Elena Lasconi nedorind să mai fie implicaţi subordonaţii săi de la Achiziţii. „I-am rugat să nu ne mai trimită nouă la Primărie, nu mai vreau să se întâmple asta, vreau să se întâmple numai prin ONG-uri, în care să verificăm la sânge preţuri. Tot ce trebuie, calitate! Eu nu mai suport să stăm prin toate procedurile de achiziţii câte două-trei luni, pierdute cu o grămadă de acte, cu oameni care nu doresc să se întâmple lucruri bune pentru Câmpulung.”, a justificat aceasta de ce a ales varianta colaborării cu parteneri care să se ocupe de achiziţia dotărilor, în locul propriilor angajaţi ai Primăriei, care frânează procedura cu incompetenţa lor şi, poate, chiar cu reaua voinţă. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!