11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Liberalilor le-au fost acceptate şapte amendamente la buget

Consilierul local PSD Constantin Ivan şi grupul PNL au lansat amendamente înainte de dezbaterea proiectului de buget în cadrul şedinţei extraordinare din 11 februarie 2022. Cei patru consilieri locali PNL au înaintat 11 propuneri, dintre care 7 au fost luate în considerare. Este vorba despre:

-85.000 lei pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru conducta de aducţiune a apei brute (DN 800) în Câmpulung, obiectiv care a fost introdus în lista de investiţii. „Eu sunt absolut sigură că nu se va putea face actualizare, ci trebuie un alt studiu de fezabilitate. Dar am aprobat, mai ales că am discutat cu consilierii PNL şi, credeţi sau nu, dar la Câmpulung alianţa chiar funcţionează. Aşa cum ar trebui să fie o normalitate la nivel naţional.”, a precizat Elena Lasconi.
-80.000 lei pentru extinderea conductei de apă şi canalizare pe strada Dumitru Lazea. Lucrare care se va executa în contul redevenţei datorate de Edilul. În plus, „am introdus în lista de investiţii studii pentru extinderea reţelei de apă şi a celei de canalizare în întreg municipiul”, susţine primăriţa.
-20.000 lei pentru prelungirea canalizării pe strada Carpaţi, care se va realiza din redevenţa Edilului;
-12.000 lei pentru multifuncţional la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”, care s-a introdus în lista de investiţii;
-12.000 lei pentru multifuncţional la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, de asemenea, introdus în lista de investiţii;
-5.000 lei pentru un laptop la Cabinetul de Informatică al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, aprobat şi finanţat;
-100.000 lei pentru reparaţia soclului lui Oprea Iorgulescu, obiectiv finanţat deocamdată cu 50.000 lei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!