10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Ce solicitări au avut cetăţenii pentru bugetul anului 2022

În perioada de consultare a cetăţenilor pe marginea propunerilor de investiţii ale administraţiei locale, la Primărie s-au primit câteva solicitări, cărora Elena Lasconi le-a prezentat un răspuns la conferinţa de prezentare a proiectului de buget pe 2022.

  • Asociaţia Clubul Pensionarilor Câmpulungeni a solicitat alocarea a 24.000 lei, sumă necesară participării la evenimentele locale, judeţene, naţionale, activităţi culturale, sportive şi recreative, de asistenţă socială, psihologică, medicală şi juridică şi pentru activităţi de reprezentare. Răspunsul Executivului a fost să adreseze cereri punctuale întemeiate pe prevederile Legii 350. „Vreau să-i asigur pe cei de la Asociaţia Pensionarilor Câmpulungeni că avem toată deschiderea pentru a face inclusiv evenimente împreună. Ştiu că dânşii sunt chiar foarte activi, merg în excursii, participă la tot felul de cursuri de dans, sunt foarte faini oamenii aceştia şi mi-ar plăcea foarte mult să şi câştige pe Legea 350 un proiect. Sunt sigură că se va întâmpla, pentru că de la pensionari n-am prea avut.”, a precizat Elena Lasconi.
  • Maria Bokor a înaintat autorităţilor o adresă în vederea amenajării unui parc în cartierul Flămânda. „Vreau s-o asigurăm că acest lucru se va întâmpla. Urmează să primim, în luna martie, drept sponsorizare din partea domnului arhitect Răzvan Puchici un proiect de amenajare pentru zona Flămânda. Deja Răzvan Puchici a făcut pe banii lui ridicările topo, urmează să primim, în luna martie, drept sponsorizare, proiectul şi ne apucăm de amenajare, cel mai probabil, cu ADP.”, este informaţia transmisă de primăriţă locuitorilor cartierului.
  • Firma Ercomet Industria SRL s-a adresat Executivului cu o cerere de amenajare a unor locuri cu bare de tracţiune, moderne şi profesionale, acoperite cu strat de amortizare (covor cauciucat sau tartan). „Deja implementăm o astfel de soluţie în cadrul amenajării din Grădişte, urmând să fie montate în mai multe locaţii din Câmpulung. Îmi plac foarte mult oamenii aceştia, că nu renunţă şi că îşi doresc foarte tare să-i impulsioneze pe câmpulungeni să facă sport. Ei vor un fel de scară pe care să mergi în mâini. Eu cred că ar fi foarte fain să facem acest lucru, nu anul acesta, în Parcul Ştefănescu, unde să fie o zonă care să fie doar pentru oameni maturi şi pentru tineri, nu adolescenţi.”, susţine Elena Lasconi.
  • Pompilia Ţapu doreşte realizarea unei reţele de apă şi canalizare pe strada Târgoviştei, de la intersecţia cu strada Gheorghe Mitu, până la intrarea în comuna Mioarele. Primăria o anunţă pe cetăţeană că a introdus în lista de investiţii studii pentru extinderea reţelei de apă şi a celei de canalizare în tot municipiul. „Avem două variante de rezolvare. O dată, avem planificate studii care să intre în programele pe care vrem să le depunem pe A.F.M., de extindere a reţelei de apă până acolo. Dar avem inclusiv un parteneriat cu Primăria Mioarele, ştiţi foarte bine că cei de la Primăria Mioarele îşi doresc să primească apă de la Câmpulung, au o foarte mare problemă cu apa. Primarul de acolo a primit şi o finanţare, dar este insuficientă. Şi ne-ar ajuta şi pe noi, ar fi un fel de win-win, pentru că, dacă noi am ajunge în Mioarele cu apă, de pe Târgoviştei, am putea să venim cu apă prin cădere, pe Chilii, Livadiei, Valea Bărbuşii, Leculeşti, toată zona aceea, şi să renunţăm la toate pompele care au fost puse, de exemplu, pe Valea Bărbuşii şi care şi consumă curent, şi sunt şi scumpe. Să renunţăm la ele şi să avem apă prin cădere, ceea ce ar fi grozav. Dar asta ţine foarte mult şi de ce finanţare urmează să mai primească Primăria Mioarele. Eu voi face toate demersurile, pentru că asta mi se pare cea mai inteligentă dintre variante, cea în care facem împreună cu cei de la Mioarele.”, a explicat şefa Executivului. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!