18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Subprefectul Bogdan Minciunescu a depus jurământul

Astăzi, noul subprefect, Bogdan Minciunescu a depus jurământul în prezenţa prefectului Radu Perianu, a celuilalt subprefect, Dragoş Predescu şi a preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Mânzână, la eveniment fiind prezente puţine persoane, date fiind restricţiile din cauza pandemiei de coronavirus.

Aşa cum v-am spus, în perioada următoarea se aşteaptă înlocuirea celuilalt subprefect de la PNL, Dragoş Predescu, cu o altă persoană, de la PSD, câmpulungeanul Ciprian Neculăescu, susţinut de partid pentru acest statut.

Bogdan Minciunescu vine la Prefectură din postura de consilier local PSD la Mioveni. Este licenţiat în inginerie, ştiinţe economice şi drept, de 15 ani fiind angajat numai în cadrul Grupului Renault – Dacia, acolo unde este responsabil cu digitalizarea în cadrul Grupului Renault.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!