18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Recepţia Oncologiei, respinsă

A avut loc întâlnirea constructorului, care a ridicat noua clădire a Oncologie, şi conducerea Spitalului Municipal, pentru verificarea lucrărilor în perspectiva semnării recepţiei.
Ieri, 13 ianuarie 2022, s-a terminat construcţia Compartimentului Oncologie a Spitalului Câmpulung, prevăzut să poată funcţiona cu 20 de paturi, chiar dacă în structură sunt prevăzute 10. Conducerea are în vedere subdimensiuniarea unor secţii sau compartimente mai puţin eficiente, de unde se pot lua paturi pentru acest compartiment de care, din nefericire, au nevoie tot mai mulţi musceleni. Pacienţii bolnavi de cancer sunt îngrijiţi de doi medici, Roxana Rogociu şi Alin Radu, acesta din urmă debutând pe post de la 1 ianuarie, anul acesta, având pregătire şi în îngrijiri paliative, ca toate asistentele care deservesc compartimentul. Ca să-şi poată primi pacienţii, noul spaţiu, adaptat tuturor necesităţilor şi cerinţelor, mai trebuie mobilat şi dotat, costul acestora fiind estimat la circa 1.500.000 lei, şi să primească avizul DSP. Din păcate, recepţia investiţiei a fost respinsă de ISU pentru nereguli în execuţie.

(mai multe detalii puteţi citi în ediţia de mâine, 14 ianuarie, a ziarului)

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!