37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Bogdan Minciunescu, numit subprefect de Argeș

PSD Argeș a comunicat ceea ce a fost publicat în Monitorul Oficial, hotărârea prin care Bogdan Minciunescu a fost numit în funcția de subprefect al Județului Argeș, astăzi 12.01.2022.

Intuind că există posibilitatea ca o parte dintre noi să ne întrebăm ”Cine este Bogdan Ionuț Minciunescu?”, comunicatul lămurește și acest lucru, precizând : ”Licențiat în inginerie, științe economice și drept, Bogdan Minciunescu a lucrat toată cariera (15 ani) în cadrul Grupului Renault-Dacia, acolo unde este responsabil cu digitalizarea ”.

Comunicatul se încheie cu o urare adresată proaspătului subprefect : ”Îi dorim mult succes în noua sa misiune de reprezentant al Guvernului României în Argeș și să obțină rezultate cel puțin la fel de bune precum cele din activitatea sa la Dacia!”

Amintim faptul că Bogdan Minciunescu îl înlocuiește în funcție pe liberalul câmpulungean Lucian Ionescu. Cealaltă propunere a PSD pentru a doua funcție de subprefect este câmpulungeanul Ciprian Neculăescu.

Ovidiu Popescu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!