37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Directori noi la Şcoala Bălileşti şi Liceul Rucăr

Aşa cum v-am informat în ediţia trecută a ziarului, după concursul organizat de ISJ Argeş pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct la unităţile de învăţământ din judeţ, sesiunea 2021, au rămas vacante multe dintre ele.
La nivel de Câmpulung au rămas neocupate şase posturi, cinci de director şi unul de director adjunct, iar în Muscel au rămas 10 şcoli comunale fără director. În aceste condiţii, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar a validat mai multe eliberări din funcţie ale foştilor directori şi numirea altora. În unele cazuri, au fost puşi alţi directori în locul celor care n-au trecut examenul sau au fost confirmaţi cei care au fost declaraţi reuşiţi.
Pe 24 noiembrie 2021, s-a validat eliberarea din funcţia de director al Liceului Tehnologic „Victor Slăvescu” Rucăr a Danei Manuela Nicolescu şi numirea pe acest post a lui Stelian Măluşanu. În aceeaşi zi au mai fost aprobate schimbări şi pentru alte trei unităţi şcolare, Liceul Tehnologic „Dinu Brătianu” Ştefăneşti, Şcoala „Gabriel Marinescu” Tigveni şi Şcoala „Negru Vodă” Piteşti.
Inspectoratul Şcolar l-a mai eliberat din funcţia de director al Şcolii Bălileşti pe Georgian Bădoiu şi a numit în locul lui pe Narcis Costinel Ilinca. Acesta din urmă a promovat concursul cu media 7,60. Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!