18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Holcim a donat Primăriei patru staţii de încărcare rapidă, care vor fi montate în parcarea de lângă sediul PSD

  • Primăriţa Elena Lasconi: „Vreau să montăm în tot oraşul staţii de încărcare performante, ca să nu stea omul o zi întreagă să încarce”

Odată stabilit câştigătorul lucrării de amenajare a fostei Pieţe „La Ruşi”, care va fi transformată într-o parcare, proiectul a intrat în etapa de autorizare a amenajărilor. „Facem demersuri pentru a fi eliberate, la sfârşitul lui ianuarie – începutul lui februarie, toate avizele şi autorizaţiile pentru spaţii verzi.”, spunea Elena Lasconi, referindu-se la toate cele şapte proiecte, dintre care două au fost atribuite direct, iar celelalte cinci fac obiectul unei licitaţii în derulare.

Investiţia într-o parcare lângă sediul PSD Câmpulung a fost încredinţată direct, împreună cu parcul de la Grădişte, firmei piteştene Florimar Construct Total SRL. Achiziţia serviciilor constructorului s-a realizat pe 18 noiembrie 2021, la preţul de 433.526,06 lei, pentru amenajarea domeniului public în zona Pieţei Centrale, şi la 511.384,23 lei, pentru spaţiul verde de la Grădişte.

Primăriţa Elena Lasconi ne-a declarat, de curând, că Holcim a donat Primăriei patru staţii de încărcare Tesla, care vor fi montate în zona „La Ruşi”. Sunt staţii de top – a precizat aceasta -, a căror asigurare, prin gestul companiei Holcim, va reduce preţul lucrării. „Vreau să montăm în tot oraşul staţii de încărcare performante, ca să nu stea omul o zi întreagă să încarce.”, a precizat aceasta.

Parcarea de lângă sediul PSD Câmpulung va conţine următoarele echipamente: 2 bănci solare SMART, prevăzute cu panouri solare pentru încărcarea telefoanelor; o staţie de reparat biciclete; 2 suporturi pentru biciclete; opritori auto; 2 staţii de încărcare auto; 84 mp de pavaj cu dale; 53 m de bordură; 6 semne de circulaţie; 3 arbori; 4 stâlpi de iluminat; un sistem video; 188 mp de pavaj cu piatră cubică; 10 mp de marcaje rutiere.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!