21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

Elena Lasconi despre reţeaua de gaz pe Valea Bărbuşii şi Şoseaua Naţională: „La începutul anului viitor, trebuie încheiată investiţia pentru aproape 4 kilometri de conductă de gaz”

Distrigaz a ţinut licitaţia prin care au fost desemnaţi executanţii extinderii reţelei de gaze pe Şoseaua Naţională şi Valea Bărbuşii. „În mod cert, pentru că sunt foarte multe avize de luat, în vederea obţinerii autorizaţiei, pentru Şoseaua Naţională, lucrările vor începe mai curând pe Valea Bărbuşii.”, a afirmat primăriţa Elena Lasconi despre un proiect parte a unui întreg, alături de Chilii, Livadiei şi Leculeşti. Cu precizarea că acestea din urmă vor fi finanţate din fonduri UE, prin intermediul GAL Câmpulung Muscel.

„Sper să reuşim să mai facem ceva anul acesta, dacă nu, oricum, la începutul anului viitor, trebuie terminată investiţia pentru aproape 4 kilometri conductă de gaz, pe Şoseaua Naţională, de la Muzeul ARO, până la Schitu Goleşti, şi pe Valea Bărbuşii. Mai avem foarte multe bucăţi de străzi care n-au fost prinse. De exemplu, pe strada Izlaz, s-a gândit extinderea de conductă de gaz doar pe principală, nu şi pe bucăţile dreapta, stânga, pe care stau puţine familii. Este foarte important să avem conductă de gaz şi acolo, chiar dacă pe o distanţă de câteva sute de metri pătraţi sunt cinci sau şase oameni. Mai avem multe alte bucăţi, o să fac o comunicare şi către presă, şi către dumneavoastră, cu toate porţiunile de străzi, pe care urmează să se introducă gaze. În toată această perioadă, i-am ajutat pe oamenii de pe Şoseaua Naţională să facă solicitări online. Am ajutat să depună documentele atât persoanele fizice, cât şi persoanele juridice, firmele de pe Şoseaua Naţională, pentru a putea face inclusiv branşarea care este foarte importantă. Adică, în momentul în care se face extinderea, să li se facă şi branşamentul.”, a precizat şefa Executivului la şedinţa Consiliului Local din 25 noiembrie 2021. Locuitorii Văii Bărbuşii s-au conformat în privinţa comunicării intenţiei de branşare încă de anul trecut, de când au primit solicitarea din partea Primăriei.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!