3.5 C
Campulung Muscel
23/02/2024

Dacă tot va fi mai multă lumină graţie candelabrului cel nou, se face o igienizare a parterului Primăriei

Până la instalarea mobilierului alb-albastru şi a corpurilor de iluminat, inclusiv a candelabrului cu rolul de a face lumină în holul Primăriei, locul viitorului Birou de Relaţii cu Publicul trebuie împrospătat. Altfel degeaba îl parfumează primăriţa înainte să-i înnoiască aspectul pereţilor şi al pardoselii. Şi dacă tot va fi mai multă lumină la parterul instituţiei, contribuabilului i se oferă o imagine nou-nouţă de jur împrejur. Pe 17 noiembrie 2021, Primăria Câmpulung a contractat serviciile firmei Elvamar Struktur SRL, din Câmpulung, pentru lucrări de reparaţii şi igienizare în holul central al Primăriei. Şi prin această nouă achiziţie se confirmă că executanţii preferaţi de Liviu Ţâroiu nu mor de foame nici în acest mandat. Angajamentul de lucru i-a fost încredinţat SRL-ului care, în mandatul trecut, a tot reparat locuinţe ale Primăriei, inclusiv faţadele blocurilor sociale 9 şi 10, la suma de 117.839,63 lei.

În contrast cu „insula” care se pregăteşte pentru contribuabilii care vor fi opriţi să mai colinde pe la diferitele servicii ale Primăriei, cortul de Relaţii cu Publicul nevaccinat din spatele instituţiei este imaginea umilinţei. Şi pentru cetăţenii care, din motive mai mult ca sigur nejustificate, refuză vaccinarea şi aleg să fie înjosiţi, şi pentru angajaţii Primăriei, puşi să-i servească pe oameni în condiţii sub limita decenţei. Maniera de primire a câmpulungenilor care resping vaccinul îi revoltă inclusiv pe cei care au înţeles că numai solidari, acceptând imunizarea, trecem peste pandemie. De ce? Pentru că omul prezintă la intrare certificatul verde, dar are toate şansele să ajungă la un birou cu un funcţionar (sau mai mulţi) nevaccinat. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!