37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Partida dintre Inter Câmpulung şi Energia Stolnici, întreruptă în minutul 55 după ce arbitrul a fost lovit de un jucător al echipei oaspete

Meci cu scântei, duminică, pe Stadionul „Municipal” din Câmpulung! Partida dintre Inter şi Energia Stolnici din cadrul etapei cu numărul 11 a Ligii a 4-a s-a încheiat în minutul 55, la scorul de 1-0 pentru gazde, arbitrul Gabriel Andrei Chiţac fiind nevoit să fluiere finalul întâlnirii după ce a fost lovit de un jucător al echipei oaspete.

Formaţia musceleană a câştigat la masa verde, cu 3-0

Prima repriză a meciului dintre cele două formaţii amintite anterior a fost una „albă”, pe fondul unui joc încâlcit, de uzură, în care am sesizat o oarecare dominare teritorială a gazdelor, lipsită însă de acţiuni periculoase în careul advers. Meciul s-a „animat” în minutul doi al prelungirilor după ce un jucător din Stolnici, Valentin Stancu, aflat pe banca de rezerve, are un schimb de replici neortodoxe cu unul dintre tuşieri şi vede în decurs de câteva secunde două cartonaşe galbene şi implicit pe cel roşu. Tot atunci, Cătălin Vasile de la oaspeţi are un comportament agresiv şi primeşte direct cartonaşul roşu. Spiritele se calmează în cele din urmă, se mai joacă trei minute după care centralul fluieră sfârşitul primei reprize. La câteva minute de la reluare, oaspeţii au o mare ocazie de a marca din postura de unu la unu cu portarul Dumitrică, însă cei care deschid scorul sunt muscelenii. În minutul 52, David Ţiculeasa, abia intrat pe teren, prinde un şut bun din 16 metri, fără speranţă pentru portarul advers, după o centrare deviată cu pieptul de Claudiu Luca. Jocul se reia, însă după câteva momente centralul Gabriel Andrei Chiţac e înjurat de un fotbalist din Stolnici (Tomiţă Olteanu), care primeşte direct cartonaşul roşu. Jucătorul se răzbună şi îl loveşte pe arbitru, iar acesta decide să fluiere sfârşitul întâlnirii. În urma acestui incident, Inter Câmpulung câştigă meciul la masa verde, cu 3-0.

Inter Câmpulung: Răzvan Dumitrică – George Heroiu, Mădălin Velcea, Radu Albu, Eduard Vîlsea, Cristian Irimia, Laurenţiu Robu, Andrei Barbu, Laurenţiu Petre, Marian Neagu şi Claudiu Luca. Rezerve: Ionuţ Pătru, Ştefan Tocilă, Alin Găieşteanu, David Ţiculeasa, Alex Popescu, Alexandru Bălaşa şi Mihai Vintilă. Antrenori: Alin Durdun şi Vali Ştefănică.

Energia Stolnici: Alin Coandă – Alin Ştefănescu, Gabriel Catana, Daniel Vîrşa, Tiberius Din, Tomiţă Olteanu, Gabriel Gheorghe, Marian Gorgu, Eustaţiu Tuică, Cătălin Vasile şi Daniel Vişan. Rezerve: Marian Stancu, Florin Onel, Marius Ilie, Valentin Grigore şi Alexandru Mostrogan. Antrenor: Valentin Grigore.

Arbitri: Gabriel Andrei Chiţac, Claudiu Florea şi Tedy Măceaşă.

Observator: Marius Niculescu.

Rezultatele etapei a 11-a

Sporting Piteşti – Speed Academy Piteşti 4-2 (1-1)

ACS Bălileşti – ACS Costeşti 3-4 (2-2)

CSC Suseni – Victoria Buzoieşti 2-3 (0-1)

CS Mioveni – AS Lereşti 7-2 (3-1)

Viitorul Bîrla – CS Rucăr 1-3 (0-2)

Juventus Victoria 1992 Bascov – DLR Piteşti 1-2 (0-1)

ACS Poiana Lacului, a stat.

Clasament

1.CS Rucăr: 25 puncte

2.Inter Câmpulung: 23 puncte

3.ACS Poiana Lacului: 23 puncte

4.CS Mioveni:  19 puncte

5.Speed Academy: 19 puncte

6.Victoria Buzoieşti: 19 puncte

7.ASC Costeşti: 17 puncte

8.CSC Suseni: 16 puncte

9.Viitorul Bîrla: 16 puncte

10.Energia Stolnici: 15 puncte

11.Sporting Piteşti: 15 puncte

12.DLR Piteşti: 12 puncte

13.AS Lereşti: 6 puncte

14.Juventus Victoria 1992 Bascov: 0 p puncte

15.AS Bălileşti: 0 puncte

Narcis Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!