27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

„Clădirea Plantelor”, declarată de interes public local

Consiliul Local Câmpulung a adoptat, la şedinţa ordinară din 28 octombrie 2021, o hotărâre prin care imobilul din strada Fraţii Goleşti, nr.1, în care a funcţionat Clubul Pensionarilor, a fost declarat ca fiind de interes public local. Imobilul este compus dintr-un teren cu o suprafaţă de 886 metri pătraţi, o construcţie administrativă şi social-culturală de 356 metri pătraţi şi o anexă de 25 metri pătraţi. Prin aceeaşi hotărâre aprobată săptămâna trecută, ansamblul a fost introdus în inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului Câmpulung.

În luna martie, municipalitatea a solicitat Consiliului Judeţean Argeş să-i predea clădirea, cu terenul aferent, solicitare pe care instituţia a aprobat-o pe 12 iulie 2021. Ca urmare a acestei hotărâri, pe 3 august 2021, s-a încheiat protocolul de predare – primire din domeniul public al judeţului Argeş în domeniul public al municipiului Câmpulung. „Clădirea Plantelor” figura în evidenţele Consiliului Judeţean cu o valoare de inventar de 437.000 lei, iar terenul situat în centrul Câmpulungului, în spatele Hotelului „Muscel”, cu o valoare de inventar de 164.582,61 lei. M.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!