29.1 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Vitezomani şi băuţi, lăsaţi fără permis

Cadrele Biroului Rutier din Poliţia Câmpulung au desfăşurat o serie de acţiuni de verificare şi control a participanţilor la trafic, activităţi derulate pe aria de competenţă.

În acest context, cadrele de la Rutieră, au aplicat zeci de sancţiuni pentru depăşirea limitei legale de viteză, au retras mai multe certificate de înmatriculare, pentru diverse defecţiuni tehnice constatate la autovehicule, dar au întocmit şi dosare penale.

 

DN 73 a devenit pistă de raliu

Mai mulţi musceleni au rămas fără permis de conducere pentru că au depăşit viteza cu peste 50 de kilometri la oră peste viteza legală admisă în localitate. Toţi circulau pe DN 73, Câmpulung – Piteşti.

Cu 133 km/h, pe raza comunei Stâlpeni a fost surprins de aparatul radar V.V., de 46 de ani din Piteşti, care rula cu o motocicletă BMW. Un alt conducător auto grăbit este V.E., de 41 de ani din Câmpulung, care trecea prin Stâlpeni cu 124km/h. Cu 123 km/h, a fost înregistrat de aparatul radar şi F.L.F., de 36 de ani din comuna Cetăţeni.

Toţi s-au ales cu permisul reţinut pentru 90 de zile şi au primit amendă în valoare de 1.305 lei.

 

Dosare penale pentru abateri la regimul circulaţiei

Poliţiştii musceleni au depistat un bărbat de 31 de ani, G.N., din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Mihăeşti, având dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

De asemenea, poliţiştii au oprit în trafic, pentru o verificare de rutină, pe O.G., de 51 de ani din Berevoeşti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Un alt dosar penal a fost deschis pe numele lui O.N., de 57 de ani, care se afla la volanul unei autoutilitare. După testarea cu etilotestul, poliţiştii au constatat că acesta avea o îmbibaţie cu alcool de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Recomandăm tuturor participanţilor la trafic să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în trafic aglomerat şi în condiţii meteo ce limitează vizibilitatea sau aderenţa la carosabil. De asemenea, de o importanţă deosebită este şi respectarea tuturor regulilor de circulaţie, în special cele referitoare la viteza legală, consumul de alcool, deplasarea pe lângă pietoni şi schimbarea direcţiei de deplasare”, precizează poliţiştii. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!