37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Fostul comandant al Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, lt.col. George Ionuţ Tănase, a trecut în rezervă

Fostul comandant al Detaşamentului de Pompieri Câmpulung, lt. col. George Ionuţ Tănase este, din 25 octombrie 2021, tânăr pensionar. La final de carieră, acesta, alături de alţi cinci colegi subofiţeri, a primit o diplomă de excelenţă în cadrul unei ceremonii oficiale care s-a desfăşurat la sediul ISU Argeş. George Ionuţ Tănase a condus subunitatea din Câmpulung din primăvara anului 2016, până în primăvara acestui an, cu o pauză de aproape un an, timp în care a deţinut funcţia de comandant-adjunct.

Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi-a exprimat recunoştinţa faţă de cei şase pompieri ajunşi la apusul carierei, în cadrul unei şedinţe restrânse, pentru buna desfăşurare a activităţilor în domeniile în care au activat. Reamintim că acesta a ajuns la comanda subunităţii muscelene pe 31 mai 2016 (pe vremea aceea avea gradul de căpitan), când l-a înlocuit pe maiorul Cristian Bărbulescu, ieşit între timp la pensie, care a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de şef centru operativ în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş. După aproape un an şi jumătate petrecuţi la Piteşti, în diferite funcţii, maiorul Cristian Bărbulescu a revenit acasă, la Câmpulung, exact pe postul din care a plecat, acela de comandant al Detaşamentului de Pompieri din municipiu, George Ionuţ Tănase revenind în funcţia de adjunct al acestuia. Ulterior, situaţia de la comanda subunităţii câmpulungene s-a schimbat din nou, Tănase redevenind şef după plecarea lui Bărbulescu la Bucureşti, în structurile de conducere ale MAI. După ce la începutul acestui an, mai precis pe 26 februarie, a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel, George Ionuţ Tănase a căzut în dizgraţia şefilor de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” Argeş, fiind înlăturat de la conducerea subunităţii muscelene la începutul lunii mai şi „exilat” pe o altă funcţie la Piteşti. Noul comandant al Detaşamentului de Pompieri Câmpulung este locotenent-colonel Mircea Mardare. Acesta a fost singurul candidat la concursul pentru ocuparea acestui post organizat, pe 17 iunie, de conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. A.B.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!