10.1 C
Campulung Muscel
19/05/2024

Pentru blocul 17, este nevoie de o echipă de salubritate care să „rânească” în fiecare zi după chiriaşii Primăriei

În caz că aveţi o nemulţumire legată de frecvenţa sub aşteptări cu care măturătorii ADP trec pe strada dumneavoastră, unul dintre motive poate fi şi acesta. Şi este unul pertinent. ADP-iştii sunt nevoiţi să le „rânească” – chiar dacă e dur, acesta este termenul potrivit – chiriaşilor din blocul 17, unde curăţenia nu ţine nici măcar o zi. Marţea trecută, am găsit o mizerie îngrozitoare şi lângă bloc, şi în spatele blocului, aşa cum era şi cu o săptămână înainte. Te îngrozeşti la vederea halului de îngălare de care sunt capabili aceşti cetăţeni cărora nu le place deloc să fie curat locul în care trăiesc. Cel mai probabil, gunoiul zboară direct de la ferestre la câtă comoditate dovedesc aceşti câmpulungeni, care nu vor, nu că nu pot, să menţină curăţenia.
Bogdan Pătru, şeful ADP, spunea că echipele de la salubritate curăţă locul cu regularitate, dar efortul este în zadar. Canalul care trece prin spatele blocului este igienizat cu o frecvenţă nemeritată de locatarii care îl folosesc pe post de ghenă de gunoi. Deşi au tomberoane. Însă preferă aruncatul resturilor în şanţul menit să-i protejeze de torentele prăvălite violent de pe Creţişoara în timpul precipitaţiilor abundente. Administraţia intenţionează să „planteze” camere de supraveghere, ca să fie surprinşi cei care aruncă gunoiul pe geam.
Ghena este în aceeaşi notă, însă pentru îngroparea tomberoanelor în vechiturile de prisos prin apartamente nu trebuie învinovăţiţi locatarii din 17. Ei „doar” dezmembrează, sparg, scormonesc după lucrurile trebuincioase, fie lemn, fie metal. După câteva zile în care gunoiul s-a adunat cu vârf în afara pubelelor, ADP şi-a făcut din nou de lucru în această zonă, pentru care îi trebuie o echipă de salubritate care să se deplaseze zilnic aici. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!