18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Bărbatul înşelat, din Cetăţeni, judecat pentru omor

Bărbatul din Cetăţeni, care l-a omorât pe amantul soţiei sale, va fi judecat pentru omor. Până în prezent n-a fost stabilit un prim termen de judecată în acest dosar.
Marin Stan, de 47 de ani, din Cetăţeni, aflat în arest preventiv, este trimis în judecată pentru omor, după ce, în noaptea de 27 spre 28 mai 2021, l-a ucis pe cel pe care-l suspecta că are o relaţie cu soţia lui. Soţul gelos l-a bătut până l-a lăsat fără suflare pe Gheorghe Sandu, de 40 de ani, din Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa, chiar în momentul în care femeia intenţiona să se mute definitiv cu amantul ei. Crima a fost descoperită în dimineaţa zilei de 28 mai, când poliţiştii câmpulungeni au fost sesizaţi că, într-o grădină situată undeva la limita localităţilor Cetăţeni şi Malu cu Flori, a fost găsit un bărbat mort. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că pe trupul neînsufleţit existau urme de violenţă.

Scandalul dintre cei doi bărbaţi şi strigăte de ajutor au fost auzite de o localnică, care a sunat la 112. Poliţiştii din localitate au ajuns în zona indicată, au vorbit cu cea care-i chemase, dar n-au găsit trupul bărbatului mort din cauza întunericului şi a faptului că nu se mai auzeau zgomote.
La momentul incidentului, din primăvară, vecinii vorbeau că victima, Gheorghe Sandu, în vârstă de 40 de ani, avea o relaţie cu o femeie din Cetăţeni, căsătorită şi mamă a doi copii. Se pare că cei doi s-au cunoscut în Spania şi, odată întorşi, au continuat să se vadă şi acasă. Vecinii spuneau că se ştia de relaţia lor extraconjugală, iar bărbatul înşelat a spus de mai multe ori că se va răzbuna.

Astfel, soţul femeii, Marin Stan, de 47 de ani, din Cetăţeni, a fost principalul suspect. A fost reţinut de poliţişti pe 28 mai, era acasă, prezentând urme ale unui conflict recent. În timpul cercetărilor, oamenii legii au găsit pe câmp mai multe sacoşe cu haine şi obiecte personale ale femeii, care tocmai plecase de acasă cu intenţia de a se muta la iubitul ei, în Malul cu Flori. De la data incidentului, Marin Stan e arestat preventiv, ultima prelungire a acestei măsuri fiind făcută de către Tribunalul Argeş pe 21 septembrie 2021, măsură pe care bărbatul nu a contestat-o. Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!