1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Ioana Grigore, cea mai tehnică concurentă la Marşul factorilor poştali

La sfârşitul săptămânii trecute, pe 28 august, angajaţii Poştei Române, câştigători ai ediţiilor judeţene ai „Marşului factorilor poştali”, au participat la etapa naţională a competiţiei profesional sportive. În total, 84 de salariaţi s-au întrecut pentru titlul „cel mai rapid poştaş”, într-un cadru inedit, Arsenal Park, cel mai mare muzeu de tehnică militară din ţară, din Orăştie, judeţul Hunedoara.

Ajunsă la 41-a ediţie, competiţia de tradiţie a operatorului naţional de servicii poştale a adunat la start 84 de poştaşi din toată ţara, din care 42 de femei, care au mărşăluit pe distanţa de 3.000 de metri şi 42 de bărbaţi, care au avut de parcurs un traseu de 7.000 de metri.

Câştigătoare a fazei judeţene, Ioana Grigore, factor poştal la Agenţia Municipală Câmpulung, a fost printre cele 42 de poştăriţe aliniate la startul competiţiei. N-a prins un loc pe podiumul de premiere, dar a primit de la directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română, Valentin Ştefan premiul pentru „cea mai tehnică concurentă”.

Factorii poştali şi-au demonstrat competenţele sportive pe un traseu inedit în istoria competiţiei, printre 150 de exponate militare aflate pe aleile complexului: tunuri, TAB-uri, transportoare şenilate, dispozitive antirachetă, tunuri antiaeriene şi lansatoare de rachete. Pe durata desfăşurării competiţiei, concurenţii au fost susţinuţi de colegi, dar şi de invitaţi speciali din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale şi autorităţi locale, dar şi de directorul general al Companiei Naţionale Poşta Română, Valentin Ştefan. Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!