5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Aniversare specială la Mihăeşti

Au fost momente de bucurie în comuna Mihăeşti, unde un veteran de război a fost în centrul atenţiei. Constantin Ceauşu a împlinit miercuri, 25 august, 100 de ani, iar evenimentul a fost sărbătorit aşa cum se cuvine.

Administraţia locală de la Mihăeşti a fost acasă la localnic, unde i-a urat de bine, l-a felicitat pentru longevitate şi carieră şi i-a oferit cadouri. La rândul lui, sărbătoritul le-a mulţumit musafirilor pentru surprizele oferite, le-a povestit celor prezenţi istoria sa de viaţă şi i-a îndemnat pe toţi să fie mai buni. „Astăzi, 25 august 2021, domnul Constantin Ceauşu, veteran de război şi “Cetăţean de Onoare” al comunei noastre, împlineşte venerabila vârstă de 100 de ani! În semn de aleasă preţuire şi recunoştinţă pentru întreaga sa viaţă trăită în spiritul demnităţii şi al responsabilităţii faţă de semeni, mă înclin cu respect şi îi urez un sincer şi călduros „La mulţi ani!””, a scris pe Facebook primăriţa de la Mihăeşti, Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!