5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Avem o ţară. Ne mai trebuie conducători!”

Deputatul argeşean Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeş, preşedinte al Comisiei pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaţilor, a transmis, în repetate rânduri, că actualii guvernanţi sunt rupţi de realitate.

„Avem o ţară. Ne mai trebuie conducători! Când am spus în repetate rânduri că guvernanţii actuali sunt rupţi total de realitate, am spus adevărul gol-goluţ. Ce altă concluzie poţi trage când premierul se împăunează cu o creştere economică închipuită, dar nu ştie nici măcar care este preţul unei pâini? Oare, ce altceva poţi gândi când ministrul de Finanţe nu ştie cât este inflaţia şi nici cât este salariul minim în România? Poţi să crezi că guvernanţii sunt conectaţi la realitate când spun că economia duduie, dar nu aplică legile de creştere a alocaţiilor pentru copii, a pensiilor şi, mai nou, a salariilor pentru profesori? Ce aşteptări să ai de la nişte partide – PNL, USR şi UDMR – care, în loc să guverneze pentru România reală, se bat pentru putere? Nu! Guvernanţii nu cunosc realitatea din România! O ştiu doar pe cea din ograda proprie sau îşi imaginează o realitate paralelă. Iar România are nevoie de conducători care să ştie, să vrea şi să poată guverna în interesul românilor, nu al propriilor partide!”, ne-a spus deputatul argeşean Simona Bucura Oprescu. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!