4.6 C
Campulung Muscel
07/12/2022

La Stâlpeni, cele mai multe lucrări contractate la început de iulie

Achiziţii pe bandă la Stâlpeni, comuna în care s-au parafat cele mai multe contracte de lucrări, la începutul lui iulie. În prima zi a lunii, primarul Gabi Şerbănoiu a achiziţionat serviciile unei firme din Piteşti, pentru execuţia unei lucrări la un acoperiş. Constructorul Acapulco Izoconstruct SRL va monta jgheaburi şi burlane, hidroizolaţie hidrofugă, plus schelă şi lucrări ajutătoare. Reabilitarea învelitorii costă 134.113 lei.

Următoarea achiziţie, produsă pe 5 iulie 2021, a constat în dotarea cu fose septice a Liceului „I.C. Petrescu” şi a sediului Primăriei. Potrivit furnizorului Matto Sap SRL, din Stâlpeni, „fosele au inclus kitul de instalare şi funcţionare, manoperă şi săpături. Pentru liceu se achiziţionează fosa de 4.000 litri şi pentru sediul Primăriei, fosa de 3.000 litri.” În acest caz, cumpărăturile au costat bugetul localităţii 25.347 lei.
Tot pe 5 iulie 2021, Primăria şi-a asigurat măsurătorile cadastrale ale terenurilor Blocurilor vechi şi Blocurilor noi, în vederea introducerii în domeniul public. Terenurile cadastrate au o suprafaţă de aproximativ 0,8 hectare. Serviciul care va fi furnizat autorităţilor de la Stâlpeni de SC Eurocad Global Processing SRL, din Piteşti, presupune o cheltuială de 4.760 lei.

Marţi, 6 iulie 2021, a primit de muncă şi un SRL din Stâlpeni. Adimar Construct Solution va presta lucrări pentru execuţia unui canal de scurgere a apelor pluviale din şanţuri pereate şi tuburi de canalizare, pe o lungime de aproximativ 100 m. Intervenţiile executantului local vor fi plătite cu 38.383 lei. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!