24.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

S-a rupt drumul spre Voina, unde se va ţine raliul din septembrie

În urma precipitaţiilor din ultima perioadă, Drumul Judeţean 734 Voineşti-Lereşti-Voina a avut de suferit, în sensul că, pe anumite porţiuni, asfaltul a dispărut, apărând nişte frumuseţi de cratere, care pun în pericol pe cei care tranzitează zona.

Este vorba despre zona de după unitatea militară de la Valea Poienii, gropile din carosabil fiind pe partea de coborâre spre Câmpulung, dar şi pe mijlocul drumului. Zici că asfaltul s-a umflat şi stă să răsară ceva din pământ. În plus, zona e plină de pietriş, adus de apele pluviale pe partea carosabilă.

Locul periculos pentru conducătorii auto este chiar la câţiva zeci de metri de locul folosit ca „Start” în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Câmpulung Muscel, care, anul acesta, este programat pe drumul spre Voina, între 18 şi 19 septembrie. Cel mai probabil, cu câteva zile înainte, administratorul drumului, Consiliul Judeţean, va catadicsi să-l repare. Până atunci, grijă mare cum circulaţi, existând pericol de accidente.

Pentru remedierea situaţiei, şi administraţia locală de la Lereşti a sesizat conducerea judeţului, prin numeroase adrese însoţite de fotografii justificatoare, dar, până în prezent, n-a primit niciun răspuns.

„Am trimis la judeţ adrese, cu fotografii, dar, deocamdată, n-am primit niciun răspuns. Am făcut mai multe solicitări, şi mai recente, şi mai prin primăvară, dar aşteptăm. Cred că se va repara în septembrie, când e programat raliul. Poate avem noroc cu evenimentul acesta. De la Drumurile Judeţene au fost la lucru în zonă, au decolmatat şanţurile, rigolele pe drumul spre Voina, au lucrat, dar nu şi la carosabil. Gropile s-au accentuat acum, de vreo lună, o lună şi jumătate, în urma ploilor. Probabil e vreo problemă pe dedesubt, ceva la terasament. Cel mai sigur, vor repara înainte de raliu.”, ne-a declarat primarul de la Lereşti, Marian Toader.
Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!