5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Constructorul s-a ţinut de cuvânt şi a suspendat activitatea pe şantierul de extindere a Secţiei Oncologie

Firma constructoare, care mai avea puţin şi termina lucrările la clădirea noii Secţii de Oncologie a Spitalului Municipal, s-a ţinut de cuvânt. În sensul că şi-a retras de pe şantier muncitorii, după ce administraţia unităţii medicale a refuzat să-i achite lucrările deja efectuate.
Firma care a câştigat contractul de extindere a Secţiei Oncologie are mai multe facturi neîncasate de la Spital, emise pentru lucrările deja făcute şi recepţionate, care însumează circa 900.00 de lei, din care 600.000 de lei, către executantul construcţiei, And Secom Intexim, şi restul, de 300.000 de lei, către societatea Inic, care face partea de instalaţii, climatizare şi ventilaţie.

Pentru că bani există în vistieria Spitalului, investiţia fiind susţinută de Ministerul Sănătăţii, reprezentanţii And Secom Intexim au făcut o ultimă încercare de a recupera din debitul spitalului către societate. Asta a fost vineri, 9 iulie, dar pentru că nu s-a întâmplat nimic, a fost suspendată activitatea pe şantierul de la Oncologie.
Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!