18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Unul dintre câştigătorii concursului „Cele mai frumoase grădini” va dona premiul pentru amenajarea Monumentului Eroilor din Mărcuş

Odată cu finalizarea concursului „Cele mai frumoase grădini”, administraţia locală a încheiat seria manifestărilor „Câmpulung – Oraşul Parcurilor şi grădinilor”, ocazionate de evenimentul european „Rendez-vous aux Jardins” şi de Ziua Internaţională a Mediului.
Concursul „Cele mai frumoase grădini” şi-a desemnat câştigătorii, câte doi pentru fiecare secţiune, spaţii verzi de la bloc şi cele mai frumoase grădini la curte, care au fost recompensaţi cu premii constând în plante şi arbuşti decorativi.
Competiţia s-a ţinut pe Facebook. Între 30 mai şi 17 iunie 2021, a fost faza de înscriere, urmată de una de preselecţie, în care o comisie formată din doi reprezentanţi ai Primăriei Câmpulung a selectat cele mai frumoase 10 grădini la curte, respectiv cele mai atrăgătoare 10 spaţii verzi create în jurul unui bloc. În faza finală, care a fost între 18 iunie, de la ora 0.00, până pe 20 iunie, la ora 23.59, comunitatea câmpulungeană a fost invitată să aleagă cele mai frumoase grădini, votând pe pagina de Facebook „Câmpulung – Oraşul Parcurilor şi Grădinilor”. Au intrat în „finală” curţile de la bloc amenajate de Adriana Rădescu, Ionela Rachian, Maria Vintilă, Monalisa Jugănaru, Sanda Harabagiu, Tatiana Grecu, Titi Constantin Brătucu, Ionuţ Harabagiu; iar cele de la case ale Adrianei Cealîcu, Cătălina Gae, Constantin Tănase (descalificat, fiind vorba de un spaţiu comercial), Cristina Nicula, Emanuel Comănescu, Florina Popescu, Iuliana Tolbeş, Jan Sălăvîrtea, Mihaela Marcu, Radu Stănescu.
Valoarea totală a premiilor a fost de 1.200 de lei, câte 600 de lei pentru fiecare secţiune, iar la concurs au putut participa persoane fizice, cu vârsta peste 18 mai, mai puţin angajaţii Primăriei Câmpulung şi/sau rudele de gradul întâi ale acestora.
Conform voturilor exprimate de câmpulungeni, luni, 21 iunie, au fost anunţaţi câştigătorii concursului „Câmpulung – Oraşul Parcurilor şi Grădinilor”.
La categoria „cele mai frumoase spaţii verzi la bloc” au fost desemnaţi câştigători:
=Adriana Rădescu – câştigătoarea premiului I – plante şi arbuşti decorativi în valoare de 400 de lei;
=Titi Constantin Brătucu – câştigătorul premiului II – plante şi arbuşti decorativi în valoare de 200 de lei.
„Cele mai frumoase grădini la curte” au fost cele ale:
=Iulianei Tolbeş – câştigătoarea premiului I – plante şi arbuşti decorativi în valoare de 400 de lei;
=Adrianei Cealîcu – câştigătoarea premiul II – plante şi arbuşti decorativi în valoare de 200 de lei.
Iuliana Tolbeş a mulţumit celor care i-au votat grădina ca fiind cea mai frumoasă dintre cele înscrise în concurs, precum şi organizatorului, Primăria Câmpulung, şi a anunţat că va dona premiul pentru amenajarea Monumentului Eroilor din cartierul Mărcuş. Isabela FILIP

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!