1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Marţi şi joi, probele la Evaluarea Naţională

Astăzi, 22 iunie începe Evaluarea Naţională cu proba la Limba şi Literatura Română, urmând ca joi, 24 iunie să se ţină testarea scrisă la Matematică. Ministerul Educaţiei a transmis un set de reguli ce trebuie respectate, de la intrarea în centrele de examen şi până la depunerea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor.

În Argeş vor fi organizate 123 de centre de examen pentru susţinerea Evaluării Naţionale şi două centre de evaluare, a declarat inspectorul şcolar general, Elena Liliana Murguleţ. La acest examen s-au înscris 4.160 de elevi, doi dintre aceştia fiind din promoţia anterioară. 350 de elevi însă nu s-au înscris pentru a susţine probele de Limba şi Literatura Română şi Matematică, fie din cauză că nu au situaţia şcolară încheiată, fie sunt în stare de corijenţă.

Primele rezultate ale Evaluării Naţionale 2021 vor fi afişate în data de 29 iunie, iar contestaţiile vor putea fi depuse în data de 30 iunie. Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţii, vor fi afişate în data de 4 iulie.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!