25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

AS Inter Aninoasa, campioana Ligii a V-a la fotbal, Seria Nord

Sâmbătă după-amiază s-a derulat ultimul act din campionatul Ligii a V-a la fotbal, Seria Nord, iar în urma rezultatelor înregistrate campioana ediţiei speciale 2020-2021 a devenit echipa AS Inter Aninoasa, care s-a impus în această etapă, pe propriul teren, cu 5-0 în faţa formaţiei ACS Bălileşti, toate golurile fiind marcate în repriza a doua. Trebuie să menţionăm faptul că lupta pentru primul loc a fost acerbă, iar la final trei echipe au acumulat 15 puncte. Având un golaveraj mai bun, AS Inter Aninoasa a câştigat campionatul, fiind urmată în clasament de CS Domneşti şi AS Contabilitate Stoeneşti. Surpriza ultimei etape a venit de la Vlădeşti, acolo unde echipa locală, Partizanul, una dintre pretendentele la „titlu”, a fost învinsă fără drept de apel, cu 5-1, de ACS Fotbal Corbi.
AS Contabilitate Stoeneşti, vicecampionala Ligii a V-a
Pe 19 iunie, AS Contabilitate Stoeneşti a disputat acasă ultima partidă din acest sezon, în compania echipei AS Cimentul Valea Mare Pravăţ. Rezultat final a fost 5-2, după o partidă extrem de palpitantă.
„Presiunea partidei şi-a spus cuvântul, iar băieţii noştri au intrat timoraţi în teren. Oaspeţii au reuşit să deschidă scorul, la puţin timp după startul partidei, după o serie de erori în apărarea noastră. Reuşim sa egalam la 1, prin Răzvan Bragă, după ce portarul oaspeţilor a respins în faţă o lovitura liberă executată de Cristian Tănase. Nu reuşim totuşi să punem stăpânire pe joc şi oaspeţii marchează pentru 1-2 în urma unei lovituri libere deviate de unul dintre apărătorii noştri. A urmat o serie incredibilă de ratări ale jucătorilor noştri însă la „vestiare” s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru oaspeţi. Am întrat foarte motivaţi în repriza a doua şi reuşim să controlăm partida. George Bratu marchează pentru 2-2 în urma unui atac rapid al alor noştri. Meciul este relansat. Un şut superb de la aproximativ 30 de metri al lui Theodor Şuţa duce scorul la 3-2 pentru noi, dezlănţuind nebunia în rândul suporterilor. În urma unei lovituri de la colt, George Ologelu marchează pentru 4-2, cu o lovitură superbă de cap. Tabela este închisă de golul lui Alexandru Popescu, după o superbă acţiune personală. Scor final 5-2 pentru noi şi am fi fost campioni dacă cei de la Partizanul Vlădeşti nu ar fi pierdut în mod „surprinzător” meciul jucat acasă împotriva celor de la Corbi. Felicitări, băieţi! Pentru noi sunteţi campionii morali din acest an! Aşteptăm cu nerăbdare următorul sezon.”, au comentat ultimul meci al sezonului cei de Contabilitate Stoeneşti.
Vă prezentăm în continuare rezultatele complete ale acestei etape:
CS Domneşti – AS Petrolul Hârtieşti: 5-3 (4-3)
AS Inter Aninoasa – ACS Bălileşti: 5-0 (0-0)
AS Contabilitate Stoeneşti – AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 5-2 (1-2)
AS Partizanul Vlădeşti – ACS Fotbal Corbi: 1-5 (0-1)
Clasament
1.AS Inter Aninoasa: 15 puncte
2.CS Domneşti: 15 puncte
3.AS Contabilitate Stoeneşti: 15 puncte
4.AS Partizanul Vlădeşti: 12 puncte
5.AS Petrolul Hârtieşti: 10 puncte
6.ACS Fotbal Club Corbi: 9 puncte
7.ACS Bălileşti: 5 puncte
8.AS Cimentul Valea Mare: un punct
Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!