5.6 C
Campulung Muscel
September 21, 2021

Dulamă îi dă o nouă lucrare de asfaltare lui Răuţoiu. Anul trecut, primarul l-a dat în judecată pentru un contract întârziat

Deşi, anul trecut, se supărase atât de tare pe omul de afaceri Răuţoiu, care lungea excesiv execuţia unui contract de asfaltare, câştigat în 2018, Ionel Dulamă a revenit, în prezent, la gânduri mai bune. Probabil, l-a îmbunat ritmul lucrării, pentru lungirea căreia deschisese procesul împotriva firmei Ratelen Construct, de la care pretindea daune de peste 850.000 lei, pe lângă rezilierea contractului. La începutul anului, primarul s-a împăcat cu afaceristul care, în toamna anului 2019, când trebuia să predea cei 7 kilometri de drum asfaltaţi, a lăsat baltă lucrarea, luându-şi utilajele şi părăsind şantierul, fără nicio justificare. Iar în primăvara anului 2020, n-a revenit să continue reabilitarea. În momentul în care Ionel Dulamă a hotărât să rupă înţelegerea cu George Răuţoiu, mai erau de executat lucrări în valoare de 1.700.359,07 lei, dintr-un total de 2.831.354,78 lei.
Împăcarea părţilor a fost marcată printr-un nou contract încheiat între Dulamă şi Răuţoiu, tot pentru drumuri. De data aceasta, colaboratorul este altă firmă a familiei, Group Concif SRL, o vedetă la Câmpulung în materia contractelor câştigate, singură sau asociată cu celelalte SRL-uri ale afaceriştilor Răuţoiu: podul de pe DN 73, Piaţa Primăriei, Bulevardul „Pardon”, străzile Ion Ţicăloiu şi Plăieşi şi urmează Drăceşti.
Noul angajament, atribuit direct, pe 7 iunie 2021, asfaltatorului din satul Bădeni, comuna Stoeneşti, are o valoare de 197.454 lei. Cerinţele administraţiei publice rucărene constau în lucrări de asfaltare pe o lungime de maximum 238 metri liniari. „Sistemul rutier va fi format din: 7 cm beton asfaltic cu pietriş concasat 16; 15 cm strat din piatră spartă şi completare cu 10 cm balast. Scurgerea apelor se va realiza prin pantele carosabile – rigole carosabile. Se vor efectua marcaje rutiere şi se vor amplasa indicatoare rutiere.”, sunt condiţiile impuse partenerului de contract.
Tot legat de drumuri, Ionel Dulamă şi-a asigurat proiectarea unei investiţii generice în „Drumuri / Trotuare / Piste de biciclete / Alei Pietonale / săteşti, comunale, judetene”. Valoarea contractului încredinţat direct, pe 7 iunie 2021, firmei Consulting Urban Proiect Grup SRL se cifrează la 35.700 lei. C.V.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!