25.2 C
Campulung Muscel
August 3, 2021

1.167 de argeşeni s-au imunizat la al doilea maraton ţinut în sediul Prefecturii

În acest week-end, între 12 şi 13 iunie 2021, la Instituţia Prefectului Argeş s-a desfăşurat Maratonul de Vaccinare doi. Acesta s-a realizat cu ajutorul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, Consiliului Judeţean Argeş şi personalului medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi de la Spitalul de Pediatrie Piteşti.

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a pus la dispoziţie doritorilor atât serul Pfizer BioNTech, cât şi serul Johnson & Johnson, care se administrează în doză unică.â

Oamenii s-au putut bucura în cele două zile de vaccinare de muzica artiştilor de la Filarmonica Piteşti şi de o expoziţie de lucrări ale copiilor din centrele rezidenţiale din subordinea DGASPC Argeş: CTF Găvana, CSCCD „Sfinţii Constantin şi Elena” şi CSCD Rucăr.

La finalul maratonului un număr de 1.167 persoane s-au imunizat, dintre care 792 cu serul Pfizer BioNTech (dintre acestea 111 au venit pentru prima doză) şi 375 cu serul Johnson & Johnson.

Prefectul judeţului Argeş, Emilia Mateescu, mulţumeşte tuturor celor care au făcut posibilă această acţiune ce are drept scop protejarea sănătăţii cetăţenilor.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!