25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a stabilit ca Toţi copiii din Argeş să meargă fizic la şcoală

La şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de vineri, 11 iunie, s-a aprobat scenariul de funcţionare a unităţilor şcolare din judeţul Argeş.
În toate localităţile din judeţul Argeş, participarea elevilor la activităţile şcolare se va face conform scenariului 1, care prevede participarea fizică zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea tuturor normelor de protecţie. Aceasta se va face începând de luni, 14 iunie 2021. Excepţie face comuna Cepari, care va intra în scenariul 1 din data 16 iunie 2021.
Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de vineri, privind scenariile în care vor funcţiona unităţile de învăţământ a fost adoptată exclusiv în baza propunerilor formulate de către Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, de Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ din judeţul Argeş, având în vedere rata incidenţei cumulate la nivelul fiecărei localităţi, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1.000 de locuitori.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!