-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Claudia Dumitrescu, de la „Dan Barbilian”, singura cu 10 la simularea Bacalaureatului

În acest an, la simularea Bacalaureatului, în Argeş, la clasa a XII-a s-au înscris 5.796 de elevi. Dintre aceştia, au promovat la toate probele 1.660 de candidaţi, adică 35,89%. Cea mai mare promovabilitate a fost la Istorie, mai precis 84%, dar au fost şi unităţi de învăţământ unde niciun elev n-a trecut, dar şi candidaţi care au luat 10.
Claudia Dumitrescu, singura cu zece, la clasa a XII-a
Potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar general al ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu, a luat 10 o singură elevă din clasa a XI-a, Elena Cojan, de la Liceul Teoretic „Ion Mihalache” Topoloveni, iar de la clasa a XII-a, Ionela Claudia Dumitrescu, de la Liceul Teoretic „Dan Barbilian” Câmpulung, care a luat şi ea 10 pe linie, la Română, Istorie şi Logică. Tudosoiu a ţinut să le felicite pe cele două fete care au învăţat şi au luat 10 la toate materiile. La polul opus, am avut două unităţi liceale unde n-a promovat niciun elev. Astfel, la Colegiul Ecologic „Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu”, din Bradu, din cei 30 de înscrişi de la a XII-a, la Română, au absentat 12. Din păcate, cei 18 care s-au prezentat la Română şi au trecut, au picat la una dintre celelalte probe. Mai departe, la Liceul Tehnologic „Dinu Brătianu” ştefăneşti, din cei 38 de candidaţi, niciunul n-a promovat.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!