18.5 C
Campulung Muscel
22/06/2024

Cel care va deschide o frizerie într-o garsonieră din Grui a primit acceptul să-şi facă acces din exterior

Din noiembrie, anul trecut, un câmpulungean are înregistrată la Primărie o cerere prin care solicită concesionarea unei suprafeţe de teren din domeniul public, pentru amenajarea unei scări prin care să ajungă într-o garsonieră, în care-şi va deschide o frizerie. Solicitarea bărbatului a intrat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de la începutul lui 2021, dar a fost amânată, fiind aprobată abia pe 25 martie.

Daniel Viorel Stoica a cerut administraţiei locale acceptul de a construi pe domeniul public treptele către garsoniera de la parterul blocului P22, din strada General Grigore Grecescu, nr. 20. Întreprinzătorul are nevoie de 3,6 metri pătraţi de teren aferent proprietăţii personale, în care intenţionează să amenajeze o frizerie, pentru investiţie având eliberat un certificat de urbanism din 26 octombrie 2020.

La recenta întâlnire, din 25 martie, aleşii locali au fost de acord cu acordarea concesiunii fără licitaţie publică pentru suprafeţa cerută de Daniel Viorel Stoica, contractul urmând să fie semnat pe o primă perioadă de doi ani. 

Conform certificatului de urbanism, se propune desfiinţarea parapetului de sub fereastră, realizând o uşă de acces, din care se va ajunge în exterior prin intermediul unei scări metalice, formată din şase trepte (cu o lungime de 1,20 metri, o lăţime de 0,30 metri şi o înălţime de 1,05 metri).

După ce va primi autorizaţia de construire, Dan Viorel Stoica poate demara ridicarea căii de acces către viitoarea frizerie. Isabela FILIP

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!