27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

Mall pe malul Râului Târgului, de la Carrefour, până la capătul blocurilor de pe Alexandru cel Bun

Pe terenul din spatele supermarketului Carrefour ar putea fi construit primul mall din Câmpulung. Solicitarea a fost depusă la Primărie, proiectul fiind în faza de obţinere a autorizaţiilor şi avizelor, impuse prin certificatul de urbanism.

Nou centru comercial, care ar urma să se ridice pe strada I.C. Brătianu, nr. 4, va fi de tipul strip mall, un centru comercial de mici dimensiuni, compus din magazine individuale pe un singur nivel, cu înălţimea de maxim 8 metri, înşiruite, cu intrare directă din zona de parcare. Conform anunţului public, de pe site-ul Primăriei, centrul comercial va avea destinaţie mixtă de comerţ, birouri şi alimentaţie publică, va fi prevăzut cu un totem cu piloni de susţinere şi signalistică la sol şi pentru construcţii şi va fi împrejmuit. Va fi ridicat pe fostul amplasament al şantierului Câmpulungului, de pe timpul lui Ceauşescu, pe malul Râului Târgului, care are o suprafaţă de 18.856 de metri pătraţi. Dintre aceştia, 7.554 metri pătraţi urmează să alcătuiască viitorul centru comercial, 9.388 metri pătraţi vor fi ocupaţi de parcări şi alei, iar 1.913 metri pătraţi reprezintă suprafaţa spaţiilor verzi. În imaginea alăturată, zona marcată cu roşu, din spatele blocurilor de pe Alexandru cel Bun, reprezintă viitorul mall.   

Dezvoltatorul este firma Creativ General Imobiliar SRL, din Târgovişte, iar de proiectare se ocupă Data Map SRL, din aceeaşi localitate, prin arhitectul Dumitru Barbu. Investitorii preconizează că viitoarele spaţii comerciale vor genera aproximativ 150 de locuri de muncă.

Recent, Primăria Câmpulung a eliberat certificatul de urbanism al construcţiei prin care s-a impus obţinerea avizelor de la mediu şi a Planului Urbanistic Zonal. I.F.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!