19.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Se pregăteşte o investiţie în reţeaua de gaz şi la Bălileşti

O investiţie aşteptată de cetăţeni este în pregătiri şi la Bălileşti, unde primarul Victor Cătălin Turturică a angajat o firmă de proiectare pentru actualizarea studiului de fezabilitate având ca temă „Înfiinţarea reţelei inteligente de distribuţie a gazelor naturale”. SC Soluţii Tehnice Gaz SRL, din Iaşi, contractată pe 25 noiembrie, va realiza proiectul care cuprinde: „A.Date generale; B.Necesitatea şi oportunitatea investiţiei; C.Datele tehnice ale investiţiei; D.Durata de realizare şi etape principale; E.Costul estimativ al investiţiei; F.Analiza cost-beneficiu; G.Finanţarea investiţiei; H.Estimări privind forţa de muncă ocupată prin realizarea investiţiei; I.Anexe şi Piese desenate; I.1.Plan de amplasare în zonă (1:25000 – 1: 5000): I.2. Plan general (1:2000 – 1:500); Proiectul nu include: avizele deţinătorului de utilităţi, dar include toată documentaţia necesară eliberării avizelor aferente Certificatului de Urbanism; studiul topografic; studiul geo.” Preţul serviciilor prestate de firma ieşeană se cifrează la 71.400 lei. 

Pe 2 decembrie, la Bălileşti s-a parafat o altă achiziţie legată de acelaşi domeniu, în valoare de 119.000 lei, pentru „dezvoltarea reţelelor inteligente de distribuţie a gazelor naturale, în vederea creşterii nivelului de flexibilitate, siguranţă, eficienţă în operare, precum şi de integrare a activităţilor de transport, distribuţie şi consum final. Obiectivul Specific 8.2 Creşterea gradului de interconectare a Sistemului Naţional de Transport a gazelor naturale cu alte state vecine.” Contractul a fost atribuit direct unei firme din Cazacu, judeţul Brăila, SC Autouncles SRL.

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!