21.9 C
Campulung Muscel
23/07/2024

După Maratonul Bucureşti, jandarmul muscelean a strâns fonduri pentru două scaune rulante

Cu o lună în urmă, vă relatam despre plutonierul adjutant Valentin Gîrteajă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Rucăr, care îşi propusese să participe la proba de 10 kilometri alergare la Maratonul Bucureşti şi, prin acest lucru, să strângă bani pe care să-i doneze unei asociaţii, în vederea achiziţionării de scaune rulante.

Colegii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş au anunţat că el a terminat cu bine proba de alergare şi a reuşit să strângă suma de bani pe care şi-a propus să o doneze.

„Pe o vreme nu tocmai prietenoasă, am alergat cursa de 10 kilometri în cadrul Maratonului Bucureşti. Chiar dacă anul acesta cursa a fost una atipică în contextul actual şi nu am simţit atmosfera şi emoţiile de la start, eu am alergat cu drag pentru mişcare şi pentru cauza Fundaţiei „Motivation”. Mulţumesc tuturor prietenilor care m-au susţinut cu donaţii, împreună am reuşit să strângem fonduri pentru două scaune rulante potrivite. Împreună am pus în mişcare roţile schimbării!”, a transmis Valentin Gîrteajă. Acesta este jandarm din anul 2006, după ce a absolvit Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani. În tot acest timp, a îndeplinit funcţii şi pe linie de ordine publică şi de pază şi protecţie instituţională, iar de aproape 10 ani este jandarm montan. Fiind pasionat de activitate fizică şi sport, Valentin a spus că nu vede să facă altceva şi că nu poate trece o zi fără să alerge sau să meargă cu bicicleta. Forma fizică este foarte importantă pentru a putea fi jandarm montan, deoarece misiunile de recuperare şi salvare la care a participat în trecut pe munte sunt foarte dificile şi implică un efort deosebit. „Felicitări, Vali! Îţi dorim cât mai multe realizări!”, i-au transmis colegii de la IJJ Argeş. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!