11.9 C
Campulung Muscel
21/05/2024

Continuă lucrările la canalizare pe strada Gruiului

Au demarat lucrările pentru introducerea reţelei de canalizare menajeră pe strada Gruiului, începută anul trecut. Investiţia se va realiza pe o lungime de 2,5 kilometri, de la blocurile „S”, din spatele Cimitirului Grui, şi până la intersecţia cu strada Richard. Prima parte, de la blocuri, până troiţa din intersecţia cu strada N. Popp, a fost realizată în 2015, în 2016 se va uni cu strada Richard. Lucrarea este efectuată de asocierea de firme Cornea Ind. Construct SRL şi And Secom Intexim SRL, contra sumei de 1.215.200 lei. După realizarea acestei investiţii, va creşte şi numărul locuitorilor municipiului care vor beneficia de această utilitate. Referitor la această investiţie care se derulează în cartierul Grui, viceprimarul Bogdan David a declarat: „În ultima perioadă, în Câmpulung au început lucrările la reţeaua de canalizare pe strada Gruiului, unde se continuă cu Locotenent N. Popp, unde se va face legătura. Canalizarea nouă va deservi întreaga stradă Gruiului, începând de la blocurile „S”, unde toate locuinţele sunt deja racordate, până la intesecţia cu strada N. Popp, şi se merge până la unirea cu strada Richard, adică toată strada Gruiului, care sperăm că va fi gata până la sfârşitul acestui an.”

Legătura cu reţeaua de canalizare a municipiului s-a făcut de către firmele constructoare la un cămin de vizitare de pe strada N. Popp, care a fost pe mijlocul străzii, iar circulaţia nu a fost oprită în zonă. S-a căutat acest loc, pentru că ţeava de colectare de pe strada Gruiului este la o adâncime de trei metri, pentru a se putea racorda şi casele de pe partea stângă a străzii, şi de pe partea dreaptă (cele din dreapta, cum te duci spre Richard, sunt mai jos decât nivelul străzii). După ce se va termina amenajarea reţelei de canalizare pe strada Gruiului, se va trece la cea de pe strada Richad. Când cele două vor fi finalizate şi toţi proprietariii racordaţi, se vor reface şi amenaja străzile, operaţiune care va scoate din bugetul local 7.730.012,27 lei, pentru 2,426 kilometri (strada Gruiului) şi 688 metri (strada Richard). 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!