20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Un consilier de la Aninoasa a promis că-şi donează indemnizaţia

Candidat din partea PMP la funcţia de primar al comunei Aninoasa, Mihai Alexandru Chiţimia nu a obţinut după alegerile locale din 27 septembrie decât un loc în Legislativul din localitate, şi acesta după redistribuire. 

În vârstă de 30 de ani, alesul de la Aninoasa speră să-i determine şi pe ceilalţi colegi din Consiliu, dar şi pe primar să-şi folosească indemnizaţiile pentru diferite necesităţi ale comunei sau ale localnicilor. „Începând de săptămâna viitoare, voi deveni consilier local, iar indemnizaţia pe care o voi primi lunar este de aproape 500 lei. Am hotărât ca cei 500 de lei să îi folosim pentru diferite necesităţi ale comunei sau ale oamenilor! Mai mult de atât, cer sprijinul tuturor consilierilor, domnului primar şi domnului viceprimar să doneze şi ei câte 500 lei de fiecare. Doar aşa putem face lucruri mari cu bani puţini. Avem ocazia să strângem 7.500 lei lunar, pe care îi putem folosi în scop nobil. Mai mult de atât, vă garantez că, anul acesta, Moş Crăciun va fi ajutat şi de noi! Scopul venirii mele în funcţia de consilier local este acela de a-mi face simţită prezenţa prin fapte, nu doar prin promisiuni!”, a scris Mihai Alexandru Chiţimia pe pagina sa de Facebook pe 5 octombrie. Şi i s-a îndeplinit dorinţa, miercuri, pe 14 octombrie, Judecătoria Câmpulung a validat Consiliul Local Aninoasa. “E.M.”

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!